Folders

 

  Anders Actief folder
Het is belangrijk mensen met een lichamelijke beperking en/of chronische ziekte de mogelijkheid te bieden om op hun eigen haalbare niveau sportief te bewegen.
  Diabetes Fitness folder
Mensen met diabetes hebben door deze ziekte aanleg om andersoortige ernstige lichamelijke aandoeningen te ontwikkelen. De kans op bijvoorbeeld hart- en vaatziekten is voor mensen met diabetes aanzienlijk groter. Waakzaamheid voor uw eigen gezondheid is dus van belang!
  FysioFitness folder
Heeft u regelmatig last van rug-, schouder- of knieklachten? Is uw conditie achteruitgegaan door bijvoorbeeld een operatie en kunt u daardoor slechter bewegen, niet meer sporten of uw dagelijks werk niet meer naar behoren uitvoeren? Dan is FysioFitness wat voor u!
  Parkinson Groep folder
De Parkinsongroep is een initiatief vanuit de fysiotherapiepraktijken FysioPoll en Fysiotherapie van Amstel uit Hellevoetsluis.
  FysioPoll Krant 2011
  FysioPoll Praktijkfolder
Onze praktijk heeft op basis van protocollen, diverse specialisaties en een wetenschappelijk onderbouwd samenwerkingsverband, een “excellent provider” status gekregen. U kunt ervan op aan, dat u de meest recente fysiotherapeutische zorgverlening krijgt.

Folder Kinderfysiotherapie
Kinderen tot 18 jaar met een achterstand in hun bewegingsontwikkeling of met problemen van bewegingsvaardigheden. De behandeling is erop gericht de motorische ontwikkelingsmogelijkheden van een kind te vergroten, zodat het beter functioneert in zijn omgeving. Naast reguliere kinderfysiotherapeutische zorg heeft onze kinderfysiotherapeut zich gespecialiseerd in orthopedische klachten bij kinderen (waaronder sportblessures).

Fysio Walk - Wandelgroep
In groepsverband sportief wandelen in uw eigen tempo onder deskundige begeleiding.
Wij wandelen in rustig tempo waarbij ook adem over is voor een praatje.