Massage

Massage - Fysio Poll

Tegenwoordig staan in het dagelijks leven presteren en hoge werkdruk veelal centraal. Daarom is het juist nu zo belangrijk om meer tijd voor jezelf te nemen. Regelmatig aandacht schenken aan je eigen welbevinden draagt bij aan een plezierig evenwicht tussen spanning en ontspanning. Als die balans ontbreekt, kan dit leiden tot emotionele en lichamelijke klachten. Massages kunnen er dan mede toe bijdragen jezelf te kunnen en leren ontspannen om het natuurlijke evenwicht te herstellen. Ook voor optimale sportprestaties is dit van belang.

U kunt kiezen uit:

  • Massage ter ontspanning
  • totale lichaam
  • rug en nek
  • benen
  • armen
  • Ademhalings- en ontspanningsoefeningen.
  • Combinatie van massage, ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

Ontspanningsmassage

Deze massage is bedoeld om lichaam en geest weer tot rust te brengen. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van strijkingen en knedingen van de spieren, waardoor je lichaam wordt aangezet spanning los te laten. Hierdoor wordt de doorbloeding verbeterd en de afvalstoffen afgevoerd. Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende massage oliën.

Sportmassage

Als er (bijna) dagelijks gesport wordt hebben de spieren het behoorlijk zwaar te verduren. Een goede trainingsbelasting, waarin voldoende rust is ingebouwd, is het allerbelangrijkste om overbelasting verschijnselen te voorkomen. Daarnaast is het verstandig extra aandacht aan ontspanning en herstel te geven. Hier kan massage een bijdrage aan leveren.

Ontspannings- en ademhalingsoefeningen

Echt ontspannen wordt steeds moeilijker in een tijd waarin alles steeds maar sneller lijkt te gaan. Toch is het van belang om af en toe tot stilstand te komen en even volledige ontspanning te ervaren. Dit kan door middel van ontspannings- en ademhalingsoefeningen.

Door te ontspannen krijgt je lichaam de mogelijkheid om zich te herstellen van de dagelijkse stress. Door kleine momenten van ontspanning in te bouwen voorkom je lichamelijke klachten en kom je bovendien beter in je vel te zitten.

U kunt bij ons terecht op woensdagmiddag/-avond en zaterdagochtend in onze ptraktijk.

De kosten zijn:

€ 20 voor 30 minuten
€ 40 voor 60 minuten
en worden contant afgerekend (u kunt pinnen)

Bent u toe aan wat ontspanning, meldt u dan aan bij de balie van FysioHellevoet of bel naar het onderstaand telefoonnummer, maar e-mailen kan ook: info@fysiohellevoet.nl.

Onze Partners:

Aangesloten bij: