Neem contact op!

Tel: (0181) 318243
E-mail: info@fysiopoll.nl

Testimonials

Mijn ervaring met Fysiopoll is uitstekend. Juist voor mijn looptraining. Ik krijg deskundige antwoorden, met uitvoerbare taken. Ik draag zelf de verantwoording en word gecorrigeerd als ik te veel hooi op m'n vork neem.

FysioPoll heeft voor mijn zoveelste revalidatie van mijn versleten knie een individueel knieprogramma samengesteld. Ondanks een slecht vooruitzicht op herstel is het mij toch gelukt een nieuwe knieoperatie uit te stellen.

Als fanatiek hardloper en looptrainer leg ik de lat vrij hoog en raak hierdoor wel eens geblesseerd. Doordat ik snel onder behandeling kan komen bij FysioPoll en daar de juiste sportgerichte behandeling krijg, kan ik snel weer topprestaties leveren.

Vanwege COPD heb ik langdurig fysiotherapie nodig. In een ontspannen sfeer met goede uitleg word ik prima begeleid bij FysioPoll in Warren’s Sportinstituut. Ik ga elke keer met veel plezier.

Doordat ik toevallig voor een rugblessure bij de fysiotherapeut kwam werden mijn knieklachten opgemerkt. Ik train nu onder begeleiding van een fysiotherapeut en kan ik dankzij een aangepast trainingsprogramma weer veel beter traplopen en fietsen.